На популярному курорті в Запоріжжі побилися дві дівчини. Бійка була жорстокою.

Бійка між двома дівчатами трапилася в Кирилівці.

У Кирилівці дві дівчини ввечері побилися на набережній. Відповідне відео з'явилося в мережі в одному з місцевих пабликов.

Дівчата тягали один одного за волосся і били ногами.

На відео видно, що в хід під час бійки йшли руки і ноги. Опонентки тягали один одного за волосся, а чоловіки намагалися їх розборонити. Втім, їх спроби не сильно впливали на хід подій. Дівчата були настільки розлючені, що вчепилися один одного мертвою хваткою. Що послужило приводом для бійки – невідомо.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що дві місцеві мешканки Дніпра влаштували на вулиці бої без правил. Інцидент зняли звичайні перехожі на житловому масиві Тополя.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.