У селі на Вінниччині 11 сімейних пар відсвяткували золоте весілля. Допис у фейсбук-спільноті “Оратівський район” зазначає:

“Унікальне село Сабарівка, 11 сімейних пар відсвяткували золоте весілля. Три сім‘і виховують чужих дітей. Сільський голова обирається 4 раз на посаду з підтримкою більше 90%. Щастя і процвітання цим унікальним людям!!!”

Це своєрідний рекорд, адже у селі проживає 591 особа, отже 4% мешканців живуть у шлюбі 50 років. Чи є в Україні населені пункти, які можуть похизуватися таким показником? До того, унікальність не лише у довготривалих сімейних стосунках. Середня тривалість життя чоловіків в Україні значно менша, ніж у жінок. Доволі часто можна спостерігати, стареньких, які самотужки доживають свій вік.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Отже можна братися вивчати досвід сабарівчанок та дізнаватися їхній секрет не лише щасливого подружнього життя, але й довголіття.

До того ж селяни Сабарівки надзвичайно талановиті. Вони вміють і пекти, і шити, і вишивати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Гросу нещодавно вийшла заміж, встигнувши дати інтерв'ю про сімейне життя.

Нещодавно Знай.ua повідомляв про те, як красуня-дружина Дмитра Комарова показала миле ранкове фото.

Також, Знай.ua розповідав, що Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля.