Український співак Віктор Павлік поділився своїми планами щодо весілля з 25-річної коханої Евкатериной Репяховой.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вони разом вже 4 роки і тільки зараз зважилися розсекретити для громадськості статус своїх відносин. 53-річного музиканта різниця у віці зовсім не бентежить, адже, за його словами, у любові немає меж.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"У любові немає віку, немає перешкод. 28 років – різниця немаленька. Вона (Катя. - Ред.) народилася в 1994-му, а я в той час вже ого-го як рок грав. Я не боюся, що буду старим, а Катя буде за мною доглядати. Вона знала, на що йде, і повністю приймає мене", – розповідає Віктор Павлік за лаштунками.

Поки що кохані не планують весілля, але готові до неї. Так, у Павлика щільний концертний графік і чимало гастролей по Україні. Катя гастролює разом з ним, так як є його концертним директором.

"Ми вже чотири роки разом, про весілля поки не думали. Я сподіваюся, це скоро станеться і на все життя. Це буде скромно. Катя хоче біле плаття, але пишного святкування точно не буде", – визнається Павлик.

Крім того, вони зовсім не думають про те, щоб завести дітей, адже ніхто з них на даний момент не готові відмовитися від роботи, а у музиканта і зовсім вже є діти і навіть онуки.

"Про поповнення ще не думав. У мене є внуки і діти, поки що важко уявити себе в цій ролі. Поки нас влаштовує наше життя, подивимося, як воно буде завтра. Для Каті вагітність – це пряма відмова від роботи. Я думаю, вона поки що не готова відмовитися від активного життя", – підсумував співак.

Нагадаємо, кохана Віктора Павліка збентежила визнанням про весілля.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Павлика підлила масла у вогонь.

Також Знай. ua писав, що Віктор Павлік одружився на молодій коханці.