У Вінниці на День Незалежності вп’яте відбудеться ярмарок допомоги безпритульним тваринам “Хвіст-фест”. У ході ярмарку можна буде знайти собі пухнастого улюбленця, та допомогти тим тваринам, які поки що не мають господарів.

Волонтерка заходу, Альона Суботіна, розповіла, що з 12:00 до 18:00 всі бажаючі зможуть прийти на Європейську площу та обрати чотирилапого друга: маленького котика чи песика або вже дорослу тварину, яка з тих чи інших причин вже тривалий час не може знайти нову домівку.

На території ярмарку функціонуватиме локація, де тваринок оглядатиме ветеринар, щоб новий власник мав більше інформації про стан здоров’я кота чи собаки, якого збирається забрати собі.

Обов’язковою умовою для отримання кота чи собаки є наявність паспорта майбутнього власника, оскільки забрати нового улюбленця собі можна буде тільки після підписання договору.

Також відвідувачі ярмарку зможуть зробити благодійні внески, які будуть направлені на допомогу (ліки та їжу) безпритульним тваринам. Зазначимо, що організатори шукають нових господарів для кошенят та цуценят у групі “Хвіст-Фест”.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, дикі собаки докучають сільським жителям на Львівщині.

Портал Знай.ua розповідав про різницю між польським котом і українським пенсіонером показали в мережі

Також, Знай.ua писав перелік переваг і недоліків пухнастиків спростить нелегкий вибір.