За добу з 18 по 19 серпня 19 осіб потрапили до інфекційного відділення місцевої лікарні з отруєнням.

Після надання допомоги більшість постраждалих повернулись до відпочинку, однак кілька людей ще залишаються на лікуванні.

Після вживання креветок в Бердянську багатьом відпочиваючим стало погано.

Всі, хто звернувся за допомогою стверджували, що купували креветки на рибному ринку (Східний проспект).

Інформацію про інцидент передали в мерію, де профільна комісія вирішить, хто і коли буде перевіряти точки продажу рибної продукції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Масове отруєння в Бердянську прогриміло на весь район.

Сьогодні, 20 серпня, вранці комісія, яка проводить розслідування, знайшла торгову точку, де ймовірно були придбані небезпечні морепродукти. Зараз йде розробка профілактичних і протиепідемічних заходів, збирається вся необхідна інформація.

Нагадаємо, що у Туреччині в місті Лара в готелі Limak Lara De Luxe Hotel отруїлися 260 осіб, серед них півсотні українців. За попередньою інформацією, кілька людей померли.

Як повідомляв Знай.иа одному з пасажирів харківського метрополітену стало погано прямо на платформі станції. Як повідомляється, чоловікові стало погано на пероні станції "Держпром".

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.