Жителі міста обурені, адже в той день, коли відзначають День безпритульних тварин у місті масово потруїли безпритульних тварин. Люди розповідають, що постраждали вакциновані і стерилизованніе собаки. Тварини були на стільки «своїми», що з деякими навіть гуляли діти.

Отруєні вони були людськими ліками, що дуже згубно впливають на нервову систему тварин. Смерть від них швидка і болісна.

У Запоріжжі невідомі потруїли безпритульних собак.

Дві собаки померли, одну з кличкою Василина вдалося врятувати завдяки громадянам. Місцева мешканка відвезла собаку в ветклініку, і зараз кожен день піклується про неї і разом з лікарями.

Тварини постраждали від рук людини: в Запоріжжі масове отруєння.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Місцеві жителі написали заяву в поліцію і приклеїли попередження на дошку оголошень. Нагадаємо, що за жорстоке поводження з тваринами кривдник повинен сплатити штраф від 5 до 8,5 тисяч гривень, або навіть може потрапити за грати на строк від 3 до 8 років.

Нагадаємо, що в Дніпрі діти-аферисти придумали нову схему розлучення, яка допомагає заробити. Вони підходять до своїх однолітків і пропонують купити дорогу річ за дешевою ціною.

Як повідомляв Знай.иа, у Туреччині в місті Лара в готелі Limak Lara De Luxe Hotel отруїлися 260 осіб, серед них півсотні українців. За попередньою інформацією, кілька людей померли.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.