В Запорізькій області ввечері люди побачили сусіда на лавочці і подумали, що він відпочиває. Після виявилося, що чоловік помер. Від побаченого жителі були шоковані страшною знахідкою.

Під Запоріжжям помер чоловік на лавці.

Очевидці одразу ж викликали правоохоронців. Слідів пошкоджень на тілі або інших доказів, що вказують на насильницьку смерть, не було виявлено.

Труп відправили на судмедекспертизу. Самі ж сусіди померлого кажуть, що чоловік останнім часом сильно зловживав спиртним, що могло послужити причиною передчасної смерті.

Нагадаємо, що в Дніпрі 13-ти річний Руслан Чорний втік з обласної дитячої лікарні. Зараз про його місце знаходження нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що в інтернеті з'явилося відео повітряного удару українських військовослужбовців по складу з технікою сепаратистів на Донбасі.