У Вінниці перевірили громадський транспорт з термометром у руках. Наприкінці літа у Вінниці справжня спека, на термометрі близько 30 градусів вище нуля. Вінницькі журналісти вирішили провести експеримент та дослідити яка температура в салонах громадського транспорту.

"У трамваї, який дві зупинки тому виїхав з депо термометр показав близько + 35 градусів. Не кращі справи у тролейбусі - в переповненому салоні, куди нам вдалось втиснутись, пасажири витирають обличчя хусточками та серветками. Температура у вінницькому тролейбусі вища ніж у трамваї - плюс 36 градусів", - розповідають дослідники.

Єдиним спасінням залишаються люки та вікна, проте у нових тролейбусах відкривається лише кілька вікон. У салоні маршрутки виявилось найкомфортніше, термометр показав лише + 32 градуси.

Для порівняння температура на сонці сягала + 44 градуси, а у тіні +30.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомив, що сьогодні у Вінниці синоптики обіцяють похмурий день без опадів.

Як повідомляв Знай.ua у Кривому Розі невідомі напали на тролейбус і розстріляли його, коли у ньому були пасажири.

Також, портал Знай.ua повідомляв, що у Києві педофіл напав на дівчинку просто в тролейбусі.