У Зеленського вирішили, що Владислав Скальський буде найкращим кандидатом на посаду, як один із заступників мера Вінниці Сергія Моргунова, та людина з команди Гройсмана. Кабмін підтримав кандидатуру Скальського, тому Вінницька область в очікуванні відповідного призначення, а також візиту президента, який, має представити нового голову ОДА.

Раніше він працював у рітейлі, осолюючи масштабні проекти в Україні, Росії та Казахстані.

Він не публічний, не дуже впізнаваний і відомий лише у вузьких колах бізнесу і підприємництва. У той же час Скальський - людина зі світу великого бізнесу - він сильний економіст і топ-менеджер.

Ймовірно, Скальський "концептуально" не надто відрізнятися від свого попередника Коровія, і продовжить розпочаті інвестиційні проекти і, можливо, запустить нові.

Для проекту “kmbs ALUMNI stories” Скальський сказав, що чиновники - це теж продавці, які повинні працювати на ключові показники ефективності (KPI) для успіху локального бізнесу:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Коли ми мали навчальний модуль в Китаї, мені перевернула мозок моделлю, яка використовується там державою . Прем'єр-міністр Китаю - цей той самий продавець-комівояжер, тільки дуже високого рівня, який їздить по світу і продає турбіни шанхайського заводу. Китай продемонстрував, що навіть в такій системі губернаторам і мерам можна ставити KPI, і мери - це тож продавці ".

Владиславу Скальському - 43 роки, народився у Вінниці. Закінчив Вінницький національний технічний університет.

Згідно з інформацією, вказаною в декларації Владислава Скальського, він володіє декількома об'єктами нерухомості, автомобілем і неабиякими заощадженнями.

Знай.ua повідомив, що у Зеленського намагаються визначиться з віце-прем'єром: людина Коломойського проти людини Разумкова.

Нагадаємо, як повідомляв портал Знай.ua, у вишиванках на велосипедах відзначатимуть День Незалежності у Вінниці.

Згідно повідомлень Знай.ua, стало відомо, що у Кривому Розі замінували будинок Зеленського, поліцію підняли по тривозі.