Президент Володимир Зеленський вніс кандидатури голів ОДА Вінницікої, Запорізької та Рівненської областей, на розгляд Кабінету міністрів.

Віцепрем'єр-міністр, Павло Розенко, повідомив про це на своїй сторінці у Facebook.

"На розгляд Уряду знов внесені чергові кандидатури на посади голів обласних державних адміністрацій. Вкотре наголошую: при поданні зазначених кандидатів були порушені проголошені раніше самим же президентом принципи: ніяких "відкритих, прозорих, чесних та публічних" конкурсів на посади глав ОДА не було проведено; "відбір" кандидатів було здійснено таємно від суспільства без залучення відомих HR агентств; "відбір" кандидатів відбувався в кулуарний спосіб. Прізвища кандидатів не було оприлюднені", - написав Розенко.

Віцепрем'єр-міністр заявив, що матеріали про кандидатів і перелік кандидатів членам уряду були роздані лише за півгодини до засідання Кабміну.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, команда Зеленського дала останній шанс євробляхерам.

Також портал Знай.ua оприлюднив інформацію про 100 днів президентства Зеленського: які обіцянки виконав слуга народу та що змінилося для українців.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що скоро наша країна повністю відмовиться від паперових грошей.