Заступник голови Нацполіції Костянтин Бушуєв заявив, що йде у відставку.

Про це він повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Отже, 20 років в міліції + 4 роки в Національній поліції України – це величезний період життя, який сьогодні підійшов до кінця. Дякую усім, з ким мав честь служити", - йдеться в дописі Бушуєва.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Бушуєв назвав поліцію "сервісною службою для суспільства" і висловив свою надію, що філософія Хатія Деканоїдзе 2015-го року знайде свій відбиток у побудові нової поліції.

Зазначимо, Бушуєв обіймав посаду заступника голови Нацполіції з грудня 2015 року. Пізніше Бушуєв претендував на голову Нацполіції, але став заступником нинішньої голови Сергія Князева.

У 2015 році брав участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України у складі зведених сил міністерства внутрішніх справ України. До цього у 2015 році брав участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України у складі зведених сил міністерства внутрішніх справ України.

Нагадаємо, що дніпрянин зніс собі голову на очах у дружини, будинок заплямований кров'ю: подробиці кошмару.

Як повідомляв Знай.uа, Безсмертний озвучив причину свого звільнення: "Вже знав до чого все йде".

Також портал Знай.uа писав, Зеленський жорстко притиснув Луценка до стінки, діватися нікуди: "Або ти йдеш, або...".