У Володимира Зеленського пояснили звільнення Романа Безсмертного, який представляв Укоаїну в тристоронній групі в Мінських переговорах. Виявилося, що Безсмертний не дотягує за своїми професійними якостями. Про це повідомили в Telegram-каналі Klymenko Time.

У свою чергу Безсмертний після звільнення дав інтерв'ю 24 каналу, в якому звинуватив команду Зеленського в неправильній організації процесів і в боягузтві.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Причиною звільнення послужила моя публічна позиція. Щодо тактики дій на лінії розмежування, тактики дій у переговорній групі. Я чесно, коректно, відкрито говорив, що тут треба діяти так, а тут інакше. Починаючи з того, що не можна не проводити військовий парад в умовах війни. Закінчуючи дзвінком: не слід дзвонити Путіну - потрібно діяти різко і послідовно... Я не можу зрозуміти, коли Україна сильна своїм народом демонструє боягузтво по відношенню до абсолютно не організованої Росії. Я не розумію, чому не відповідають на фронті, коли йде обстріл... Очевидно, що така позиція не до двору", - заявив Безсмертний.

Роман Безсмертний

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Показово, що останнім часом Безсмертний досить активно вів себе в ЗМІ. І дозволяв собі публічно виступати проти ініціатив Зеленського. При чому не тільки в питаннях Донбасу а й, наприклад, у мовній політиці. Значить вже знав до чого все йде? У будь-якому випадку - обмін люб'язностями закінчено. Далі Безсмертний йде своїм шляхом (судячи з риторики - кудись в сторону Порошенка)", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський звільнив з посади Романа Безсмертного.

Як повідомляв портал Знай.ua, радник Зеленського терміново звернувся до українців.

Також портал Знай.ua писав, що Вакарчук з "Голосу" терміново звернувся до українців: готовий взяти всю відповідальність.