Президент України Володимир Зеленський звільнив Романа Безсмертного з посади представника України у тристоронній групі в Мінських переговорах.

Як відомо, Володимир Зеленський підписав указ про повернення Безсмертного у тристоронню контактну групу 9 липня 2019 року. Політик залишив груп в квітні 2016 року.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однак, Безсмертний повідомив, що дізнався про призначення і уволнение з ТГК зі ЗМІ. На своїй сторінці в Facebook він зазначив, що збирається дати розгорнутий коментар на телеканалі 24.

"Я вірю у бажання Зеленського зробити краще, але він, на жаль, зараз рухається у пастку. Він просто не розуміє, з ким має справу. Це його свідоме переконання, що Путін в цій ситуації може бути якимось союзником. Зеленський у цьому протистоянні зараз виглядає як миша, яка довірилася коту. Цей кіт пограє з мишкою, а потім її покарає за це", - сказав Безсмертний.

Безсмертний вперше коментує своє звільнення

Безсмертний вперше коментує своє звільнення. Про яке, до слова, він дізнався від ЗМІ

Geplaatst door 24 Канал op Dinsdag 13 augustus 2019

Нагадаємо, син Порошенко наплював на українську мову.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський звільнив Безсмертного з посади представника України в Мінських переговорах.

Також портал Знай.ua писав, скандальний Портнов випадково допоміг ГБР затягнути петлю на ділі Порошенко.