Президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Литвиненка з посади заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони України.

Відповідний указ з'явився на офіційному сайті глави держави.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський підписав указ №598/2019, у якому йдеться: "Звільнити Литвиненко Олександра Валерійовича з посади заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони України". Він датується 13 серпня.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що у 2014 році виконуючий обов'язки Президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав указ № 376/2014 про призначення Литвиненко заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони України.

Варто додати, що український президент Володимир Зеленський зміг "зробити" колишнього главу держави Петра Порошенка і виконав одну з головних передвиборних обіцянок. Про це свідчить інформація в єдиному державному реєстрі юридичних осіб, осіб-підприємців та громадських формувань.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Так, Зеленський більше не є власником компаній, які вказував у своїй декларації перед вступом на посаду президента в травні 2019 року. Як тоді стверджував шоумен, йому повністю належали "Кіноквартал", "Студія Квартал-95" та ще десяток українських підприємств. Зараз же, згідно з інформацією з реєстру, права перейшли друзям президента – Борису та Сергію Шефірам. Це сталося ще 24 квітня 2019 року.

Нагадаємо, в Україні можуть зникнути гривні: Зеленському підкинули ідею, "грошова реформа".

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названо умови.

Також Знай.uа писав, немає ніде в світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.