Правоохоронці повідомляють, що вчора в Заводському районі міста прогриміли вибухи на на одній із вулиць Запоріжжя, повідомляє прес-служба ГУ НП Запорізької області.

У Запоріжжі підірвали банкомат.

Поліцейські встановили, що троє невідомих проникли в торговий заклад, і підірвавши банкомат, хотіли заволодіти грошовими коштами.

Але у злодіїв нічого не вийшло, і вони встигли втекти з місця злочину до прибуття патрульних.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

В поліції шукають винних у підриві банкомату.

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Як повідомляв Знай.иа, в поліцію у Вінниці звернулися налякані батьки неповнолітньої 15-річної дівчини, яка не повернулася додому напередодні ввечері.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.