Правоохоронці нагрянули з обшуком у квартиру до активіста "Солідарної молоді" та волонтера "Відсічі" Дениса Любченка. Про це розповів Ярослав Бондаренко на сторінці в Facebook.

За його словами, причиною обшуку в Любченка є провокаційне відео, яке активіст нібито опублікував у розпал президентських перегонів. У відеоролику тоді ще кандидата в президенти України Володимира Зеленського збиває вантажний автомобіль.

До активіста прийшли з обшуком через відео з Зеленським

Бондаренко додав, що з квартири Любченка вилучили всю техніку, в тому числі й мобільні телефони. Зв'язатися з самим активістом у його друзів і знайомих поки не виходить.

«Переглядають чати, месенджери і контакти. Прийшли з приводу передвиборчої компанії Зеленського, а саме – через ролик, у якому наркомана збиває вантажівка», - зазначив Бондаренко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, що кортеж Зеленського розбився в жахливій ДТП: перші подробиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу з Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох процентних радикалів".

Також портал Знай.uа писав повний список зірок, які потрапили в Раду від "Слуги народу" Зеленського.