Новенький тролейбус вже прибув у другий тролейбусний парк. Це перший тролейбус "Дніпро Т-203" з автономним ходом, який буде їздити в Запоріжжі.

Ще обіцяють доставити в місті п'ять таких тролейбусів.

Ще обіцяють прибуття 5 таких тролейбусів. Новий тролейбус може проїхати 20 кілометрів по ділянці, де немає тролейбусної лінії.

Такий транспорт заступник заряджається на ходу.

Дві одиниці обіцяють запустити на новий туристичний маршрут: від пл. Маяковського до о. Хортиця. По решті, рішення прийме департамент транспорту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дніпро Т-203" активно працюють в Дніпрі та інших українських містах, вони легко заряджаються на ходу. Випробувати нове чудо техніки тепер належить запорожанам.

Новий тролейбус може проїхати 20 кілометрів по ділянці, де немає тролейбусної лінії.

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Як повідомляв Знай.иа, в поліцію у Вінниці звернулися налякані батьки неповнолітньої 15-річної дівчини, яка не повернулася додому напередодні ввечері.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.