У Вінниці водій, у нетверезому стані пересів на пасажирське сидіння, але патрульні його засікли. Тепер відповідатиме за порушення у повній мірі.

Патрульна поліція повідомила, що нещодавно вночі на автодорозі М-12 патрульні помітили автомобіль, який на швидкості занесло на узбіччя. Інспектори припустили, що водій може потребувати допомоги, тому подали йому сигнал зупинитися.

Після зупинки з автівки швидко вийшов пасажир, який був на передньому сидінні, а водій пересів на його місце. Все це відбувалось на очах у патрульних. Коли поліцейські запитали водія, в чому справа, він спочатку не хотів розмовляти. Коли попросили його надати необхідні документи, чоловік сказав, що ні посвідчення водія, ні свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу при собі немає.

Зате алкоголю, в організмі водія виявилось аж у 12,5 разів більше норми – 2,50 проміле.

На 29-річного кермувальника охоронці порядку склали протокол за керування транспортним засобом у стані сп’яніння та виписали постанову за за відсутність необхідних документів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Як повідомив Знай.ua, керування автомобілем у стані алкогольного спяніння та перевищення швидкості під час руху вважають найбільш небезпечними факторами ризику дорожно-транспортних пригод українці.
Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що українці просять значно посилити відповідальність водіїв, які п'яними сідають за кермо, оскільки кількість аварій за їхньою участю б'є всі рекорди.
Також Знай.ua розповідав, що під Вінницею наркоман "припаркував" Жигулі в скутеристку.