В магазинах Запоріжжя покупців магазину сильно шокували: на полицях лежали речі, забризкані кров'ю.

Про неприємний факт повідомив чоловік, знайома якого виявила в магазині секонд-хенду в Шевченківському районі міста кофту-олімпійку, заляпану кров'ю.

У Запоріжжі жінка знайшла одяг в крові.

"Що сталося з її власником - можна тільки здогадуватися. Можливо, колишній господар одягу став жертвою безжальної нічних грабіжників з кастетами. А може, непристебнутий потрапив у ДТП. Як знати…" - на писав чоловік на своїй сторінці в соціальній мережі.

Сліди крові були на речі в секонд-хенді.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Як повідомляв Знай.иа в Нікополі районного суд Дніпропетровської області надав дозвіл на проведення обшуку в нежитловому приміщенні магазину на проспекті Электрометалургов. Під час обшуку слідчі вилучили 67 ігрових автоматів, з допомогою яких здійснювалося зайняття гральним бізнесом.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.