Глава МВС очікує від Сергія Князєва кадрових змін до кінця сьогоднішнього дня, повідомляє прес-служба МВС.

"Міністр зазначив, що очікує від голови Національної поліції України відповідних подань до кінця сьогоднішнього дня, 23 серпня", – сказано в повідомленні.

Арсен Аваков звільнив начальників поліції в чотирьох областях.

Рішення було прийнято на розширеному засіданні колегії після звіту голови Нацполиції Сергія Князєва. Він розповів, що кожне десяте вбивство не розкрите, а в деяких областях багато викрадень авто і вимагають хабарі.

"Я вважаю, що повинна бути відповідальність, і такі керівники повинні знайти іншу роботу", заявив міністр.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В поліції знову кадрові зміни.

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Як повідомляв Знай.иа, в поліцію у Вінниці звернулися налякані батьки неповнолітньої 15-річної дівчини, яка не повернулася додому напередодні ввечері.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.