Ще 2 липня сержант перебував у добовому наряді на контрольно-пропускному пункті військової частини А2552. Під час несення служби він відмовився відрекомендуватися заступнику командира частини, повідомляє місцеве видання.

Військового оштрафувала за бороду.

Про це військовий начальник написав рапорт, в якому також вказав, що сержант був неголений. Через протоколу сержантові довелося сплатити штраф.

За порушення статуту суд, що відбувся на днях оштрафував військовослужбовця на 2465 грн, з сплатою 384 грн судового сбору.

Військовий влетів в круглу копієчку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Як повідомляв Знай.иа, в поліцію у Вінниці звернулися налякані батьки неповнолітньої 15-річної дівчини, яка не повернулася додому напередодні ввечері.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.