У суботу, 24 серпня, у Вінниці очікується ясна погода.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хмар у Вінниці в цей день не буде, він обіцяє бути ясним і погожим.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За словами синоптиків, на День Незалежності опадів не очікується.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У цей день вшановується пам'ять святого Евпла. У народі цей день має різні назви: Болотні вогні, Чудеса на болоті. Ці незвичні назви пов'язані з народним повір'ям, що 24 серпня на болоті буває чути свист, пісні, а нікого немає. Відносно погоди, з давніх часів до нас дійшло таке спостереження: якщо вранці пішов дощик - вдень буде хороша погода.

Нагадаємо, що Дніпровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", небо в Дніпрі покрилося хмарами, які протримаються до кінця дня.

Також портал "Знай.uа" писав, що протистояння антициклону Corina і циклоничности поблизу Каспійського моря створює умови для сильного вітру і тому в більшості областей України очікується поривчастий вітер.