Гравці національної збірної України з футболу привітали вболівальників з Днем Незалежності. Відповідне відео з привітаннями опублікував канал УАФ на YouTube.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео гравці розповіли про гордість, яку відчувають, коли одягають жовто-сині кольори, подякували захисників країни і привітали всіх співвітчизників з Днем Незалежності.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ми – українці! Для нас велика честь виступати за національну збірну. Велика честь захищати на міжнародній арені два найрідніші кольору. Блакитний і жовтий – кольори наших сердець", - кажуть футболісти в ролику.

Також спортсмени сказали, що в Україні живуть їхні батьки, ростуть їх діти. Саме в Україні їх коріння.

"Коли звучить гімн, коли лунає "Слава Україні", коли розвивається рідний прапор, на якому стадіоні, в будь-якій країні світу, ми відповідаємо "Героям слава". Наші перемоги – це вдячність захисникам України, подяку кожному вболівальнику. Нехай ваші серця щодня будуть наповнені тим, що ми – українці. Ми пишаємося нашою країною, любимо її. З Днем незалежності!", - зворушливо звернулися футболісти.

Нагадаємо, Google приготував кожному українцю подарунок на День незалежності.

Як повідомляв Знай. ua, виступ Зеленського в День Незалежності затьмарила кривава провокація на Майдані.

Також Знай. ua писав, як Київ відзначає День Незалежності.