У суботу, 24 серпня, в Києві під час святкування Дня Незалежності України надійшло повідомлення про замінування Майдану. "Мінери" не мають спокою навіть у такі великі свята. Про це в коментарі журналістам повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

"Було одне під час офіційних заходів повідомлення про замінування Майдану Незалежності. Порушено кримінальне провадження", - зазначив він.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ранок 24 серпня розпочався з ушанування пам'яті героїв, які віддали життя, захищаючи свободу та незалежність країни.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами Крищенка, враховуючи, що територія Майдану була обстежена і перевірена ще до початку заходів, фахівці здійснювали перевірку вже після закінчення заходів. Інформація про закладення вибухівки не підтвердилась. Крищенко додав, що правоохоронці встановлюють особу, яка повідомила про замінування.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Янукович з вінком явилися українцям в День Незалежності: Зеленський видав чорний жарт перед мільйонами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 24 серпня завжди є вихідним днем, який в кожному місті нашої країни наповнений всілякими заходами на будь-який смак.

Також портал "Знай.uа" писав, що святкування незалежності країни - яскраве патріотичне торжество.