Приватний чеський перевізник RegioJet планує запустити з України в Чехію прямий нічний потяг. Потяг курсуватиме вже з червня 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба компанії-перевізника.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми спостерігаємо швидко попит громадян України на поїздки в Чеську Республіку та інші країни ЄС - не тільки для роботи, але і для туризму або навчання. Водночас попит чеських туристів на поїздки в Україну також швидко зростає", - цитує прес-служба главу компанії Івану Кашицку.

Новий маршрут буде від чеської столиці Праги до міста Мостиськ. Із загальної відстані у понад 700 км потяги проїжджатимуть лише 8 км по території України. Сполучення через Остраву, польський Краків або Ярослав має завершитися на прикордонному вокзалі українського міста.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Потяг курсуватиме раз у день в кожному з напрямків. Планується, що з Праги він вирушатиме о 22:10 і прибуватиме у Мостиська о 9:30. Поїзд повинен зупинятися в Чехії в Пардубіце, Забрже, Оломоуці, Граніце на Мораві та Остраві, наприклад, також у Кракові та Жешуві.

Зазначимо, що RegioJet — чеська залізнична пасажирська компанія зі штаб-квартирою в місті Брно, заснована у 2009 році.

Нагадаємо, Нафтогаз пояснив свою послугу "газ по літній ціні": дістанеться лише обраним.

Як повідомляв Знай.uа, жителям багатоповерхівок різко піднімуть ціну на воду: в українців не залишиться вибору.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.