Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 19 серпня, зустрівся прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу. Після зустрічі глава української держави вирішив просувати в парламенті ратифікацію договору про виплату пенсій ізраїльтянам, вихідцям з України.

Про це повідомив Біньямін Нетаньягу на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я вдячний йому (Володимиру Зеленському, - ред) за рішення просувати в парламенті ратифікацію договору про виплату пенсій ізраїльтянам, вихідцям з України. Ми також прийняли ще два рішення: негайне просування договору про вільну торговельну зону, включаючи індустрію високих технологій, а також відкриття в Києві та Єрусалимі агентств з розвитку хайтека. Я продовжу зміцнювати наші відносини“, - написав прем'єр-міністр Ізраїлю.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Окрім цього, Україна та Ізраїль, між якими запроваджено безвізовий режим, домовилися остаточно вирішити проблему масових відмов українським громадянам у перетині ізраїльського кордону. Володимир Зеленський також наголосив, що громадяни обох країн повинні максимально користуватися перевагами безвізового режиму.

"Останнім часом наші держави активно співпрацюють і в міграційній сфері. Йдеться про численні відмови громадянам України на в’їзд до Ізраїлю. Ми домовилися остаточно вирішити цю проблему", – заявив Глава держави.

Нагадаємо, гігантський кортеж Зеленського потрапив на відео та розлютив українців до чортиків: "Нормально великом їздить"

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, кохана Богдана Анастасія Слична повідала про ревнощі до Зеленського.