Ціни на один із найпопулярніших продуктів різко злетять: скільки доведеться викласти українцям вже у вересні

У вересні українцям доведеться більше платити за молоко і молочні продукти. Ціни на них зростуть на 5% порівняно з червнем-липнем. Про це повідомляє прес-служба Асоціації виробників молока.

Втекти не вдалося: Порошенка таки засікли на Майдані, красномовне фото

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

У суботу, 24 серпня, у Києві відбулися урочистості на честь Дня Незалежності України. На них були колишні президенти Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко. Проте п'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко не був присутній на першій частині святкування.

Верховна Рада
Верховна Рада

Зеленський здійснить найбільшу мрію українців: чим відзначиться нова Верховна Рада

Верховна Рада дев'ятого скликання почне свою роботу вже 29 серпня. Лідер президентської партії "Слуга народу" та ймовірний спікер нового парламенту Дмитро Разумков анонсував багато змін. Однією з таких може бути зменшення кількості народних депутатів.

Зарплата
Зарплата

Українцям наобіцяли золоті гори: коли мінімалка злетить до 7000

В Україні незабаром можуть підвищити мінімальну зарплату до 7000 гривень. Цю інформацію повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.

хакер
хакер

Хитра шахрайська схема позбавляє українців останнього за допомогою месенджерів: можуть обнулити кожного

Популярний месенджер Telegram атакували нахабні шахраї. Новий метод виманювання грошей масово роаскошеливает українців. Так, засновнику компанії Artjoker Романа Катеринчику в Telegram написав його двійник.