В українців в цьому році великим попитом користуються узбережжя Чорного та Азовського моря, люди з радістю їдуть на вітчизняні курорти.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Але в липні відпочинок людям дещо зіпсувало. Відпочиваючі почали виїжджати з морів, майже не купалися. У Приморському посаді, Запоріжжя, який в даний момент є одним з найпопулярніших курортів, сталася неприємна ситуація.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вода Азовського моря повністю забарвилася в чорний колір. Спочатку люди вирішили, що виною тому викид відходів. Однак з'ясувалося, що до берега принесло течією тисячі медуз і водорості. Саме величезна кількість темних водоростей створила враження, ніби вода стала чорною.

Нагадаємо, раніше українці показали гідну заміну окупованим кримським пляжам: ось він, рай під боком - вражаюче відео.

Також Знай.uа писав, що назвали найчистіший курорт України, терміново збирайте валізи.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в Севастополь і палицею не заженеш: туристичний "рай" Путіна показали одним фото.