У суботу, 24 серпня, на українському пляжному курорті Кирилівка, що знаходиться на узбережжі Азовського моря, спостерігався справжній аншлаг - пляжі були буквально переповнені відпочиваючими.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відео опублікував на своєму YouTube-каналі білоруський блогер Вадим Терещенко.

"Багато відпочиваючих у воді, на катамаранах. Багато відпочиваючих на пісочку. І там, далеко, стільки ж людей", - зазначив блогер.

Слід зазначити, що вартість катамарана, як і на самому початку літа, становить 200 гривень на годину.

Туристи практично впритул розташувалися на рушниках і лежаках. За словами блогера, з дитячою коляскою на пляжі навряд чи можна було протиснутися. Між відпочиваючими протоптані маленькі стежки.

До того ж, за словами Вадима, таке враження, що у воді людей більше, ніж на березі моря.

Нагадаємо, що у Кирилівці триває рейдерське захоплення територій біля моря.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці все частіше страждають від нашестя медуз з підвищення солоності води в Азовському морі.

Також портал Знай.ua писав, що у Кирилівці суд відпустив хуліганів, які влаштували розбірки зі стріляниною, в результаті яких були поранені двоє людей, один загинув.