Популярна українська актриса Ольга Сумська висловилась, щодо політики українізації. За її словами, це благотворно вплине на розвиток культури в Україні, тому повинна тільки посилюватися.

"Культуру треба насаджувати. Іноді навіть свідомо і дуже активно. Тому що, якщо цього не буде, ми будемо духовно опускатися значно нижче, чим цього потребує сьогоднішня ситуація", - сказала артистка в ефірі телеканалу NewsOne.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами Сумської, можливо, президент Володимир Зеленський виступить з ініціативою про внесення поправок в закон про українську мову. Проте актриса підкреслила, що курс на українізацію – єдино вірний.

"Можливо, будуть якісь поправки, про які говорить сьогодні наш президент Володимир Олександрович Зеленський, але ми все одно сподіваємося, що це вірний курс українізації. Як би не було сьогодні, українці більше почали розмовляти українською, сьогодні український звучить у всіх кінотеатрах, іноді український дубляж набагато краще і яскравіше, ніж європейські аналоги", – сказала Сумська.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Знаменитість підкреслила, що щаслива, що можу брати участь в цьому процесі.

Нагадаємо, Ольга Сумська, Олег Скрипка, Василь Вірастюк: відомі актори та співаки знялися у ролику в підтримку української мови.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшої дочки Тільді.

Також Знай.uа писав про те, що останній образ першої леді України досить відрізняється від попередніх.