Популярні українські спортсмени, актори та зірки шоу-бізнесу знялися у відеоролику "Спілкуйся серцем - спілкуйся українською" в підтримку української мови.

Відео виклали на YouTube-каналі Міністерства інформаційної політики.

У відомстві земетили, що це комунікаційна кампанія міністерства в рамках підтримки і популяризації державної мови.

У ролику знялися олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв, футболісти, а нині тренери національних збірних України Олександр Шовковський, Руслан Ротань, а також стронгмен Василь Вірастюк.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Разом зі спортсменами знялися актори та зірки театру і шоу-бізнесу: актриса Ольга Сумська, прима-балерина Національного театру опери та балету Катерина Кухар, співаки Арсен Мірзоян, Олег Скрипка, Олег Вінник, співачка Ніна Матвієнко та інші.

Нагадаємо, Лазарєв швидко знайшов заміну Лорак.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшої дочки Тільді.


Також Знай.uа писав про те, що останній образ першої леді України досить відрізняється від попередніх.