Перший Президент Леонід Кравчук не відчуває себе в безпеці, тому лягає спати з пістолетом.

Про це він розповів на телеканалі NewsOne.

"Зараз я відчуваю не те що небезпека, а якусь загрозу. Я навіть не можу пояснити. Ось я лягаю спати і у мене на тумбочці завжди зі мною мій пістолет. Завжди. Я вже звик до цього", – сказав Кравчук.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Колишній президент України зазначив, що відчуває небезпеку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Якщо я його не дістав з тумбочки і не поклав біля себе - я не можу заснути. Знаю, якщо хтось щось захоче зробити те, що цей пістолет в моїх руках може дати? Але він мене заспокоює", - додає Кравчук.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами першого президента, так йому просто спокійніше спати, але навряд чи він щось допоможе в разі справжнього нападу.

Нагадаємо, Леонід Кравчук "порвав" українців своєю правдою про незалежність, аж не віриться.

Як повідомляв Знай. ua, президент ошелешив українців визнанням про ядерну зброю.

Також Знай. ua писав, що Кравчук назвав головна відмінність Порошенко від Зеленського.