Українці все частіше скаржаться не тільки на низьке качесство продуктів у багатьох супермаркетах, але і на рівень обслуговування в них. Іноді дві проблеми переплітаються в одну і через некомпетентность співробітників українців годують всякою гидотою. У цьому зміг переконатися житель Вінниці - батьківщини Порошенка і Гройсмана. Чоловік прикупив ковбасу фірми "Премія" у "Сільпо" і був вкрай здивований начинкою. Пригощав супермаркет не тільки м'ясом.

супермаркет
супермаркет

В одному з популярних спільнот Вінниці в соціальній мережі житель міста поділився своєю "целюлозною знахідкою":

"Сільпо. м. Вінниця Зодчих 2. Торгова марка "Премія" ковбаса Дрогобицька напівкопчена. Ось таку несподівану знахідку сьогодні знайшов у ковбасі Вищого сорту"

На фото помітно, що при нарізці стало видно, що начинкою для ковбаси є папір. Варто зазначити, що "Премія" - це марка власного виробництва "Сільпо-фуд". Супермаркет акцентує свою увагу на тому, що продукція є більш дешевою, ніж інші аналоги, але не поступається їм за якістю. А зниження ціни вдалося досягти завдяки зменшенню витрат на рекламу і на дизайн упаковки продукції. Так, видно, що весь "дизайн" з упаковки перекочував всередину ковбаси.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

В коментарях українці не стримували себе в емоціях:

"Це ще не найстрашніше, що може бути", "Це наповнювач", "Економлять м'ясо", "Переводять на вегетаріанство по-тихеньку", "Цікаво, що є ще люди, які не знають, що в ковбасі може бути все, що завгодно, але не м'ясо", "Зараз це таке барахло, їсти неможливо. А років 10 тому була смакота", "Недомололи", "А могла бути і якась мишка-жабка", "Це щоб букви не забували", "Щоб було що з'їсти і прочитати", "Це ковбаска з передбаченням, як печенька", "О, а ось і склад".

Нагадаємо, що популярний супермаркет витер ноги об Закон про Мову: скандал розгорівся з небувалим розмахом в самому серці України

Раніше портал "Знай.ua" писав, що ні в якому разі не купуйте ці продукти у "АТБ": небезпечна отрута під виглядом ласощів

Також портал "Знай.ua" інформував, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення"