Вчора стало відомо про те, що 25 серпня близько 7:30 неповнолітня Клькова Лілія Валеріївна, 2003 року народження пішла з дому в селі Нововасилівка Бердянського району. Батькам зникла сказала, що пішла на роботу, додому не повернулася, телефон вимкнений.

Молода дівчина пішла зранку на роботу і не повернулася.

Прикмети: на вигляд 15-18 років, зріст 165 см, слов'янської зовнішності, волосся чорне фарбованіе з каштановими пасмами, очі карі, худорлявої статури.

Була одягнена: темно сині джинсові штани, червона сорочка в клітку.

Всім, хто знає інформацію про місцезнаходження дівчини – прохання повідомити в місцевий відділ поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Бердянську шукають зниклу дівчину.

Нагадаємо, що під час купання в Азовському морі чоловік пірнув і не зміг виринути. Поруч були близькі, які відчайдушно намагалися його врятувати.

Як повідомляв Знай.иа, в поліцію у Вінниці звернулися налякані батьки неповнолітньої 15-річної дівчини, яка не повернулася додому напередодні ввечері.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.