Цього року кількість туристів у Карпатах зросла на 15%. Вперше за кілька років на курортах не стали підвищувати ціни на проживання. Від початку року кількість українських туристів збільшилася на 10%, а іноземців - на 15−20%. Про це розповів директор Центру розвитку туризму Володимир Царук.

Карпати
Карпати

За його словами, головна причина у стабілізації цін, що спостерігається на курортах Західної України вперше за кілька років. Відпочинок у Туреччині і Єгипті в цьому році подорожчав.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На свята зняти номер в готелі або кімнату в приватному будинку неможливо - все зайнято, визнає менеджер агентства Карпати Travel Надія Якуб’як. Хоча пропозиція виросла. Останніми роками котеджі і готельно-ресторанні комплекси розбудовуютьмся семимильними кроками.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Туристичний потік на захід країни зростає через стабільні ціни. Цього року вартість проживання в більшості готелів не підвищувалася. Наприклад, в приватному секторі ціни стартують від 200 грн, а в готелях — від 500 грн з людини на добу, говорить Надія Якуб’як. Середній чек в місцевому ресторані становить 200−300 грн на сім'ю.

Українці поїхали на відпочинок в Карпати, оскільки в цьому році подорожчали Єгипет і Туреччина. Готелі на курортах Анталії, Мармаріса і Бодрума в цьому році перейшли на розрахунки в євро, що призвело до зростання цін в середньому на 20%.

Слідом за Туреччиною ціни стали піднімати і в Єгипті. Українські мандрівники знову звернули увагу на курорти всередині країни.

Карпати
Карпати

Кількість іноземців збільшується завдяки розвитку аеропорту Львова.

Нагадаємо, біда в Карпатах: туристи звалилися вниз з величезної висоти, медики нічого не обіцяють.

Як повідомляв Знай.uа у Бердичеві двоє злочинцівпознущалося над дитиною з інвалідністю.

Також Знай.uа поділився, що з дитбудинку під Києвом втекла дівчина в татуюваннях.