Небайдужі сусіди звернули увагу на сім'ю, яка живе в гаражі з двома маленькими дітьми. По вулиці 12 квітня, біля 21 будинку в гаражі невідомо скільки проживає сім'я з двома маленькими дітьми, на вигляд 1-2 роки, повідомляє "Актуально".

Місцеві жителі поскаржилися в поліцію.

Місцеві жителі написали заяву в правоохоронні органи, щоб ті звернули увагу на ситуацію.

Але в поліції ніяк не реагують. Жителі стурбовані, так як діти виглядають доглянуто і невідомо, що стало причиною проживання в таких умовах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що під час купання в Азовському морі чоловік пірнув і не зміг виринути. Поруч були близькі, які відчайдушно намагалися його врятувати.

Як повідомляв Знай.иа водії на "евробляхах", які затримали розмитнення як мінімум на 30 діб або втратили документи, змушені будуть заплатити штраф в розмірі 170 тисяч.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.