Україна показала свою гордість та міць під час авіашоу Gdynia Aerobaltik в Польщі. Ми можемо пишатися своїми військовими льотчиками.

Один з льотчиків продемонстрував вищий пілотаж за кордоном, - пише "hyser".

Українського льотчика звуть Юрій Шпилька. В мережі показали відео, на якому видно його виступу на бойовому винищувачі в місті Гдиня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією британської преси, особливо вражаючим був маневр з наближенням винищувача на відкритій кабіні іншого судна, який повільно летить. Представники преси, які були в кабіні, кажуть, що до Су-27 Юрія Шпильки можна було дотягнутися рукою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На опублікованому відео можна побачити запис зсередини літака, на якому перебували журналісти. На записі чутно, як представники медіа вітають і плескають пілотові після вдалого красивого маневру.

Користувачі мережі просто у захваті від побаченого, вони засипали його хвалебними коментарями: "Юра, супер!!! Ас з великої літери!!! Спасибі за задоволення дивитися твій пілотаж!!!"

Нагадаємо, популярний ведучий Дмитро Комаров потрапив у халепу в літаку.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, на борту літака сталась надзвичайна подія, яка ледь не наробила біди. Семеро пасажирів потрапили в результаті до лікарні.

Також портал Знай.ua писав, що Сполучені Штати провели випробування на воді багатоцільового судна.