Напередодні Дня знань, ми зібрали вітальні листівки для всіх причетних до навчального процесу. Яскраві картинки з прикольними написами для студентів, учнів, вчителів та батьків - 1 сентября викликає не тільки смуток, а й приємні спогади, пов'язані зі шкільними та студентськими роками.

Особлива категорія листівок - для батьків, адже саме їм доведеться пережити ще один навчальний рік разом з домашніми завданнями і пригодами дітей поза школою.

Листівки для першокласників

Найщасливіші учні 1 вересня - це першокласники. Вони тільки починають свій шлях за шкільною лавою і поки ще радіють новим враженням. Чого не скажеш про їхніх батьків - вони налякані і розчулився. Але це не надовго, адже, робочий процес закрутить все сім'ї та перші несміливі кроки по шкільних коридорах забудуться.

Ми зібрали картинки російською та українською мовою з привітаннями для першокласників і їх батьків.

Першокласникам

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Першокласникам

Картинки з привітаннями для школярів

Прикольні картинки з поздоровленнями - це хороший привід привітати школярів з Днем знань. Ви можете відправити листівку вашим друзям і родичам. На фото зображені "щасливі" учні, які не готові до трудових буднів, тому варто почати цей день з гумору.

Учням

Учням

Учням

Листівки для батьків школярів

Особливу увагу завжди привертають батьки учнів - їх життя знову починає набувати хаотичний характер: школа, гуртки, Дні народження, домашні завдання, ранні підйоми, підготовка до олімпіад і іспитів. Варто підбадьорити їх і натякнути, що все то залишилося почекати до червня.

Батькам

Батькам

Батькам

Батькам

Кумедні картинки для студентів

День знань для студентів - це не завжди свято, але, точно, привід відсвяткувати. Привітайте своїх знайомих з 1 вересня і подаруйте їм гарний настрій.

Ми знайшли відмінні варіанти листівок російською та українською мовами для всіх студентів України.

Студентам

Студентам

Картинки з привітаннями для вчителів

Особливі картинки для дуже важливих людей - вітальні листівки для педагогів. Вони особливо гостро відчувають відновлення навчального процесу і приходять в школи і інститути після тривалих і щасливих канікул з тієї ж сумом, як і учні.

Ми знайшли зворушливі та кумедні привітання для вчителів, які не залишать байдужими ваших колег і родичів, які займаються просвітницькою діяльністю. Порадуйте педагогів гумором і хорошим настроєм в День знань.

Вчителям

Вчителям

Смішні фото

І бонус для наших читачів - забавні фотографії школярів, щасливих батьків і вчителів, приколи і меми для всіх, хто чекає 1 вересня.

Смешные

Смешные

Смешные

Смешные

Смешные

Смешные

Смешные