Коли соціальні працівники у березні цього року потрапили в будинок, де дитина жила з батьками, то вжахнулись. Там панувала антисанітарія і страшенний сморід. Маленький хлопчик сидів на підвіконні і жував сиру картоплю. Дитину забрали в дитбудинок.

Батькам Мелітопольський суд повернув дитину.

Поки малюк був практично півроку у спеціалізованому будинку дитини, батьки відвідали його кілька разів і вже встигли народити другу дитину.

Дитини утримували в жахливих умовах.

Крім того, батько дитини оформив відносини з дружиною, та приватне підприємництво. Цікаво, що торгував на ринку чоловік, моривший голодом свою дитину, і до того моменту, як соцпрацівники забрали малюка в дитбудинок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Малюк жив у антисанитарийных умовах.

Нагадаємо, що медики стурбовані масовими отруєннями продуктів, які стихійно почалися в Запоріжжі. Страждають, як дорослі, так і діти. Найчастіше люди купують продукти на стихійних ринках або неправильно зберігають їжу вдома.

Як повідомляв Знай.иа унікальна дівчинка народилася в Іраку. Тільки через роки стало ясно, ким вона є насправді.

Знай.иа писав, що в селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-ступеневого суглоба.