У Вінниці власники автівок б'ють на сполох, та просять повернути парковку біля авторинку на вулиці Пирогова. Вони створили петицію до міської ради. Автор петиції пише:

"Тривають роботи щодо реконструкції кільця на електромережі. Тепер кільцева дорога – головна. І хоча такий варіант є біль логічним і правильним, поки не завершились роботи з реконструкції важко сказати чи покращиться швидкість трафіку на новому кільці.
Однак вже зараз видно, що зі сторони авторинку облаштовують бордюр, звужуючи дорогу, і помічають жовтою краскою для заборони паркування вздовж нього."

Вінничанин впевнений, що жовту смугу будуть ігнорувати, хоча паркуватися там не можна, і, тим самим, займатимуть смугу руху і значно ускладнять проїзд кільцем в сторону Гніванського шосе.

Небайдужий вінничанин пропонує розглянути варіант створення паркомісця, шляхом розширення дорожнього полотна вздовж авторинку та облаштувати паркомісця між опорами ЛЕП.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що одеським порушникам доведеться відповідати за порушення правил паркування, їм загрожують чималі штрафи.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомив Знай.ua у Вінниці на цьому тижні робитимуть ремонтні роботи, тому рух транспорту тимчасово перекриють.

Портал Знай.ua розповідав, що одесити "відпочивають" у кілометрових заторах.