В поїзді «Київ-Запоріжжя» 24 серпня пасажири і провідник влаштували справжнє катування дівчині-інваліду та її матері. Про це обурена жінка повідомила в соцмережах.

За словами жінки, все почалося з посадки у вагон – дитині на ортезах (у спеціальному медприспристосуванні) було важко підніматися сходинками, але провідник їй не допоміг. У цей час мати дитини-інваліда змушена була тримати важкий багаж.

Їхати довелося в поїзді-трансформері: в такому випадку шестеро пасажирів в купе змушені всю дорогу провести навсидячки. Час у дорозі – шість годин.

Через те, що дівчинці не можна довго сидіти, мати вирішила поступитися їй місцем і залізла на верхню полицю. У цей час до купе заглянув провідник, який почав вимагати від жінки спуститися.

На пояснення, що їм з дитиною незручно, співробітник “Укрзалізниці” запропонував «перспективу» – за окрему доплату в 200 грн перевести жінку в інше купе. При цьому пасажири, «молоді гламурні дівчата», дії провідника підтримали.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Раніше їздили, і провідники розуміли наше становище, всіляко допомагали нам. Що це – спроба заробити на інвалідах?», - запитує жінка.

У коментарях думки користувачів розділилися: одні були обурені нелюдяністю провідника і пасажирів, інші – звинувачують жінку в тому, що вона прикриває турботою про інваліда свої спроби заощадити на проїзді.

Нагадаємо, раніше банда кавказців атакувала пасажирів у поїзді, до Одеси приїхали голими: Укрзалізниця умила руки.

Також Знай.uа писав, що кияни, готуйтеся набивати п'яти: міська електричка ходитиме по-новому, приємного мало.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що незабаром українці зможуть скористатися зручним поїздом.