У Козятині на стіні Будинку Культури виконали портрет загиблого героя України Максима Олексюка. Крім того, поруч внесли імена усіх військових Козятина та його району, які загинули на Донбасі.

Нацгвардія України повідомляє, що мурал створила художниця, Поліна Каліновська.

“Сміливо можу назвати його братом. Дуже надійний і справедливий. Таких, як Максим, нині небагато. Його загибель стала для нас справжнім шоком. Інколи йду на кладовище і думаю, а чого я туди йду? Не віриться, що Максима нема вже серед нас, не віриться, що йду до його могили”, – ділиться горем близька знайома загиблого, Ілона Злоцька.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Мурал був офіційно представлений під час святкування 28-ї річниці Незалежності України. Разом з мешканцями міста були присутні побратими з “Азова”.

Тепер і дорослі, й діти частіше згадуватимуть прізвища тих, хто віддав життя за нашу землю.

Як повідомляв Знай.ua, нещодавно на фронті героїчно загинув 20-річний юнак.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, як батько загиблого на Донбасі бійця розповів моторошні деталі загибелі сина.

Також слід зазначити, Знай.ua писав про те, що у Польщі трагічно загинув 25-річний ветеран АТО родом з Тернопільської області.