Батько загиблого на Донбасі бійця АТО Олега Обухівського, який служив у 30-ій механізованій бригаді, Василь Обухівський розповів моторошні деталі загибелі сина.

Батько українського захисника розповів, що бригада сина перебувала спочатку в Херсоні, потім у Запоріжжі, а згодом їх перекинули під Степанівку, передає "АрміяInform".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Військовослужбовця вбили 13 серпня 5 років тому у 2014 році. В пам'ять загиблим воїнам в Міністерстві оборони України Дзвін Пам’яті пролунав двадцять два рази.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Підрозділ Олега в’їхав у Степанівку в перших числах серпня і вже з того часу зв’язку з сином не було. Після загибелі й мені, і його дружині телефонували терористи й в трубку кричали: "Їдь і забирай тіло сина в пшеничному полі. Він там лежить прикопаний", – згадує Василь, ледве стримуючи сльози.

Батько загиблого солдата, капітана ЗСУ уточнивши, що Олег загинув 13 серпня, а поховати його змогли тільки 5 вересня. Також Василь Обухівський додав, що їздив на впізнання тіла, однак там були самі кістки.

Зазначимо, що Олег Обухівський загинув в ніч з 12 на 13 серпня 2014 року у бою з терористами в селі Степанівка Донецької області. Його поховали у місті Старокостянтинівка. У загиблого солдата зростає син. Зараз йому 16 років. Він розповів про той день, коли мати повідомила йому про смерть батька.

"У серпні 2014 я був із другом у селі, й коли приїхав додому мені мама повідомила цю страшну новину… Коли я побачив заплакану маму, я одразу зрозумів, що вона мені скаже. Тоді мені було 12 років і я до кінця не усвідомлював, які події відбуваються в Україні. Тато сказав, що він просто їде в Запоріжжя… Він кожного дня телефонував мамі. Я дуже пишаюся своїм татом, а інколи я його навіть бачу у снах…", - сказав хлопець.

Нагадаємо, що у Зеленського зробили тривожну заяву про вторгнення Росії: "Повномасштабна повітряна операція..."

Як повідомляв Знай.uа, мільйонам українців категорично заборонять сідати за кермо: що чекає на водіїв.

Також портал Знай.uа писав, у США зробили важливу заяву про зброю для України: "Ми готові".