Сполучені Штати Америки заявили про готовність постачати нові партії ракетних комплексів Javelin для потреб української армії.

Про це повідомив тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, передає Інтерфакс-Україна.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тейлор відзначив, що між сторонами йде узгодження деталей поставки.

"Ми готові продати це озброєння Україні. Два уряди погоджують умови", - сказав дипломат 9 серпня, відповідаючи на питання про можливе постачання ПТРК в Україну.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Україна подала заявку на першу закупівлю зброї у США. До цього Київ отримував військову допомогу. Тепер же Україна буде купувати саме те озброєння, вибираючи тип і модифікацію, яка необхідна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україна створила вітчизняний протитанковий гранатомет.

Випробування українського станкового протитанкового гранатомета "Ланцея" почалися в кінці квітня на одному з полігонів Дніпропетровської області.

Також Знай.ua писав, в Україні протестували надпотужне зброю.