На майданчику YouTube з'явився новий канал Big bang news (BBN), який обіцяє глядачам шокуючі новини, що приводять в жах і дарують захват. Так, у першому випуску ви дізнаєтеся про нелегальний стартап на мільйон, розлучення туристів серед білого дня, вірус Ебола в Австралії і нашестя кліщів-вбивць у США.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ролик вже можна подивитися онлайн:

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Екскурсія в Чорнобиль

У Китаї місцевий житель побудував бізнес на поїздках в Чорнобиль. Туристи були в захваті, адже антураж відповідав, а дозиметри пищали. У підсумку виявилося, що заповзятливий китаєць возив людей не в зону відчуження. Глава міненерго КНР придбав тур нібито в Чорнобиль, де вже був у 80-х роках, але опинився в російському Челябінську.

Аферист отримав 10 років в'язниці за шахрайство, а попит на тури в Україну різко зріс.

Бразильський стартап

В Бразилії батько і син в гаражі збирали репліки автомобілів Lamborghini і Ferrari. Вони продавали іх за 8% від вартості оригіналу і відправляли доставкою по всій країні. Під час облави силовики виявили в гаражі 8 вже готових машин – у них активно купували копії. За нелегальне виробництво зловмисники отримали підписку про не виїзд і штраф – дуже просте покарання, не вважаєте?

Чупакабра в США

Нещодавно власник фірми в Північній Кароліні (США) знайшов на підлозі своїх знекровлених тварин. В Україні подумали б на чупакабру, але насправді худобу вбили азіатські довгорогі кліщі, що походять з Китаю і Японії. Всього було знайдено 5 мертвих корів, з яких тисячі кліщів висмоктали всю кров.

Папуги Австралії

В австралійському місті Аделаїда раптово з неба впало більше півсотні мертвих птахів. Розтин показав, що в їх крові є вірус лихоманки Ебола. Через інцидент чиновники заборонили ЗМІ згадувати про це. Однак більшість цих птахів відносилося до рідкісного виду носатого какаду, який мешкає лише в Австралії. Тому даний випадок викликав величезний резонанс.