В Україні на початок тижня прогнозується переважно суха погода при денній температурі повітря до +32 градусів тепла. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У середу, 28 серпня, в західних і південних регіонах країни денна температура повітря підніметься до +32 градуси тепла. На північному заході, в центрі та на сході України термометр показуватиме від +25 до +29 градусів, на півночі очікують температуру на кілька градусів нижче. Опадів не очікується.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У четвер, 29 серпня, також прогнозують суху жарку погоду. Високі температури очікуються на заході і на півдні країни. На північно-заході і в центрі очікується від +24 до +29 градусів вище нуля, на півночі - до +24 градусів. На сході буде трохи прохолодніше - від +21 до +23 градусів тепла.

Нагадаємо, що Азовське море почало смердіти, так як на березі багато медуз, які просто гниють на сонці.

Як повідомляв портал Знай.ua, вересень буде відносно теплим, похолодає ближче до початку опалювального сезону.

Також портал Знай.ua писав, що екологічну катастрофу на Чорному морі показали в інфографіці.