Вранці небо у Запоріжжі - ясне, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до пізнього вечора. Синоптики обіцяють температуру +15 +28 градусів повітря.

У Мелітополі безхмарному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка протримається до самого вечора. Температура сьогодні прогріється до +30 градусів.

Сьогодні в Запоріжжі цілі день буде хмарно.

Весь день небо в Бердянську буде ясним, на небі хмари найімовірніше набіжать ближче до вечора, буде не жарко, до + 27 градусів.

У Кирилівці небо буде чистим, опадів не передбачається, температура повітря буде комфортною +17 +27 градусів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Бердянську ближче до вечора синоптики обіцяють спад температури.

Нагадаємо, що синоптики спрогнозували, яка погода буде на території України в найближчі дні, 26-29 серпня.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.