26 квітня Національний реєстр рекордів назвав Тимура Кулешова наймолодшим мотоциклістом України. У вихідні на автотреку "Чайка" неподалік від столиці рекорд зареєстрували офіційно.

Син 26-річного київського фотографа Олександра Кулешова Тимур вже в півтора роки їздив на велосипеді краще, ніж ходив. Дворічний малюк щодня катається на мотоциклі. Коли Тимуру не було й року, батько постійно катав його на велосипеді у дитячому рюкзаку, а в два роки хлопчисько став діставати до педалей звичайного велосипеда, і пересів на нього. Зараз маленькому мотоциклісту два роки і вісім місяців. Вперше за кермо мотоцикла хлопчик сів взимку.

"Коли завагітніла, з чоловіком постійно каталася на його мотоциклі. Коли живіт помітно збільшився, Саша сказав: мені страшно тебе возити. Давай ти будеш ходити. Кататися перестала, але постійно відвідували різноманітні мотоциклетні тусовки. Ще у материнській утробі Тимур чув звук двигуна", - розповідає 28-річна мати хлопчика Вікторія.

Читайте також: У Жулянах влаштували дитячий фестиваль авіації (фото)

"Спочатку я тримав мотоцикл Тимура на мотузці, щоб кудись не заїхав, бо він розвиває швидкість до 50 кілометрів на годину. Через місяць син їздив самостійно. У березні брав участь у фестивалі "Мотобайк-2015". Там показав змійку - їхав між перешкодами", - з гордістю каже Олександр Кулешов.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще