Поліція встановила, хто поранив двох людей на заправці в Зарванцях. Ним виявився вінничанин Валерій Боднарчук.

Поліція звернулася до громадян, про допомогу і попередила про небезпеку, адже розшукуваний може бути озброєним. Тож всім, кому відома будь-яка інформація щодо зловмисника, просять повідомляти за номером 102. Поліція наголошує, що гарантує конфіденційність.

У відділі комунікації поліції Вінницької області повідомляють:

«За підозрою у вчиненні особливо тяжкого злочину, передбаченого за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України (замах на вбивство), поліцією розшукується Боднарчук Валерій Анатолійович, 30.04.1986 р.н., житель м. Вінниці."

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua стрілянина вчинилася 24 серпня, коли двоє чоловіків посварилися. Словесна перепалка ледь не переросла у бійку, але втрутився ще один відвідувач автозаправки. Він здійснив постріли з невстановленої зброї, у результаті чого були поранені двоє чоловіків. З місця пригоди правопорушник втік на автомобілі Mersedes G500.

Як повідомляв Знай.ua на Вінниччині, чоловіка підозрюють у вбивстві рідної сестри.

Нещодавно Знай.ua повідомляв, що під Києвом працівники ритуальних служб перестріляли один одного.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще