На Харківщині невідомий влаштував стрілянину. Зловмисник поранив випадкого перехожого.

Інцидент стався у вівторок увечері, 22 січня, в селищі Нова Водолага, повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області.

"Інформація про те, що невідомий влаштував стрілянину біля магазину у селищі Нова Водолага, надійшла до поліції 22 січня о 17:05. На місце виїжджали керівництво районної поліції, слідчо-оперативна група та сектор реагування патрульної поліції", - йдеться в повідомленні.

Між 64-річним водієм автобуса і 56-річним водієм автомобіля марки Toyota виник конфлікт через неправильне паркування легковика.

Під час з'ясування відносин власник «японця» витягнув травматичний пістолет і зробив кілька пострілів у бік автобуса, у результаті чого транспортному засобу були нанесені механічні пошкодження.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Під час сварки правопорушник раптово дістав пістолет і декілька разів вистрелив зі спеціального засобу для відстрілу гумових куль в бік автобусу. В результаті чого розбилося скло, транспортний засіб отримав механічні пошкодження. Також чоловік поранив перехожого. Після цього між потерпілими та правопорушником виникла бійка.

У результаті події в районну лікарню доставили водія автобуса з забоєм, 41-річного пасажира автобуса з забоєм голови, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та 39-річного випадкового перехожого, який отримав закриту черепно-мозкову травму і поранення черевної стінки.

Після огляду медики відпустили трьох чоловіків додому, а 56-річного стрілка госпіталізували в хірургічне відділення медичного закладу.

Поліцейські вилучили з місця події травматичний пістолет, патрони і гільзи. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство". Порушнику загрожує позбавлення волі від 3 до 7 років.

Нагадаємо, у Страсбурзі невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку.

Як повідомляв портал Знай.ua, харківські поліцейські продовжують пошуки невідомих, які скоїли напад на копа.

Раніше Знай.ua писав, що в Херсоні сталася стрілянина в приміщенні газети під час прес-конференції та круглого столу.